Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

horeca oven & steamer huren - premiumlijn

Of u nu opzoek bent naar een pizzaoven, convectieoven of een magnetron voor uw horecaonderneming.

The Kitchen Rental Company heeft voor een groot aantal items geselecteerd welke u kunt huren voor het voordeligste maandbedrag. Mocht u vragen hebben over welke soort oven voor uw horeca keuken geschikt is, neem dan contact met ons op!

Welke combisteamer of het-luchtoven past mij mij?

Voor uw horeca onderneming is het van belang dat u zich afvraagt waar u deze gaat inzetten en welke capaciteit u dus nodig denkt te hebben. Hierbij moet u kijken naar de hoevaak u de oven nodig denkt te hebben, waar u deze voor gaat gebruiken én bovenal welke ruimte u beschikbaar heeft.
Een magnetron voor de eenvoudige klussen heeft natuurlijk een hele andere functionaliteit dan een pizzaoven of convectieoven.

Uitgebreid oven-assortiment

Naast combisteamers levert The Kitchen Rental Company ook heteluchtovens, een van de meest gebruikte ovens. Een hetelucht oven is simpel in gebruik. Veel heteluchtovens hebben als accessoire een etagère om meerdere schalen en/of schotels boven elkaar tegelijk te bereiden. Een heteluchtoven, convectieoven of turbo-oven is een oven waarin een ventilator elektrisch verwarmde lucht in de oven blaast.

Onze heteluchtovens zijn gemaakt en afgestemd op de horeca en dus geschikt voor horeca gebruik. 9 van de 10 professionele horeca ovens die wij verkopen zijn GN gevoerd. Dit wil zeggen dat het interieur van de ovens een Gastronorm maatvoering heeft. Een heteluchtoven met bijvoorbeeld een 2/3 GN maatvoering betekent dat ieder bakblik/rooster/gn bak van deze 2/3 maat dus past in deze heteluchtoven.

In een oven kun je taarten en pizza’s bakken, maar ook vlees, vis, groente en aardappelen kunnen zonder veel vet worden klaargemaakt. Vaak kan in een oven ook worden gegrild. Er is een belangrijk verschil tussen bakken en grillen. Bij het bakken van gerechten circuleert de lucht in de oven. Bij grillen kan ook lucht van buiten de oven rechtstreeks in de oven komen.

Mocht deze er onverhoopt toch niet bij zitten? Dan kunt u dit kenbaar maken aan ons en wij gaan voor u opzoek!

L-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
600,00
per maand
2e jaar
570,00
per maand
3e jaar
540,00
per maand
XL-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
900,00
per maand
2e jaar
855,00
per maand
3e jaar
810,00
per maand
XXL-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
1.200,00
per maand
2e jaar
1.140,00
per maand
3e jaar
1.080,00
per maand