Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

horeca koelapparatuur huren - premiumlijn

Goede koel apparatuur is van essentieel belang voor uw horeca onderneming. Vlees, vis, groentes en ook dranken moeten goed gekoeld kunnen worden. Voor uw horeca keuken heeft The Kitchen Rental Company “gewone” koelkastenkoel/vries combinaties en “gewone” vrieskasten geselecteerd welke voor het voordeligste maandbedrag te huren zijn. Daarnaast bestaat het koelassortiment van The Kitchen Rental Company ook uit blastchillers, koel/vriescellen, flessenkoelkasten en rijpingkasten, koelwerkbanken in allerlei formaten en diverse koelvitrines.

Mocht u vragen hebben omtrent de perfecte koelopstelling voor uw horeca keuken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Welke koeling past mij mij?

Voor uw horeca onderneming is het van belang dat u zich afvraagt waar u bepaalde koelapparatuur gaat inzetten en welke capaciteit u dus nodig denkt te hebben. Hierbij moet u kijken naar de omloop van uw producten, in welke mate u uw producten in het zicht wilt hebben én bovenal welke ruimte u beschikbaar heeft.
Een koelkast voor uw dagelijkse verse producten heeft natuurlijk een hele andere koelsnelheid dan een flessenkoelkast of barkoeling.

Koelkast of vrieskast?

Wilt u producten voor langere tijd bewaren dan kunt het best gebruik maken van een goede vrieskast of misschien zelf wel een vriescel. Terwijl dat u dagverse producten weer veel beter kunt bewaren in een overzichtelijk in te delen koelkast met of zonder glasdeur. Neem contact met ons op voor het best passende advies omtrent uw horeca keuken.

Uitgebreid koelassortiment

Wilt u uw klant een luxere ervaring geven dan kunt u kiezen voor een klimaatkast geschikt voor alle soorten wijnen. Ook hierbij heeft u keuze uit diverse afmetingen en is er dus altijd wel een passend model voor uw onderneming.
Een verfrissend drankje in de zomer is pas echt verfrissend met ijsblokjes in de gewenste afmeting, doordat u kunt kiezen uit verschillende modellen met ieder een ander formaat aan ijsblokje zit dé perfecte machine altijd in ons assortiment. Mocht deze er onverhoopt toch niet bij zitten? Dan kunt u dit kenbaar maken aan ons en wij gaan voor u opzoek!

 

 

 

 

L-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
600,00
per maand
2e jaar
570,00
per maand
3e jaar
540,00
per maand
XXL-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
1.200,00
per maand
2e jaar
1.140,00
per maand
3e jaar
1.080,00
per maand
XL-Pakket

• met GARANTIE*
• te huur voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar
1e jaar
900,00
per maand
2e jaar
855,00
per maand
3e jaar
810,00
per maand