Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

PREMIUM-LIJN

In onze PREMIUM-lijn vindt u nieuwe horeca apparatuur welke u kunt huren voor een zeer laag maandbedrag. Of u nu opzoek bent naar een convectie-oven of een vriescel, alles is te huur om uw horeca onderneming helemaal compleet in te kunnen richten.

Het huren van horeca-apparatuur is ook voor startende horecaondernemers interessant. Wanneer u start met ondernemen maakt u een inschatting van de bezettingen en daarmee de gewenste capaciteit. In de praktijk blijkt dan vaak dat de gewenste capaciteit toch te laag of te hoog is ingeschat. Wanneer dit zich voordoet kunt u al na de eerste huurtermijn kiezen voor een groter, kleiner of wellicht totaal ander apparaat. Hiermee kunt u flexibel inzetten op de altijd veranderende markt. Voordelen; rust en ruimte om te ondernemen, mogelijkheid tot wijzigen van apparatuur en overzichtelijke maandelijkse kosten zonder verrassingen achteraf.

In deze PREMIUM-lijn worden nieuwe of zo goed als nieuwe apparaten verhuurd. Indien gewenst worden deze apparaten geleverd met een Kitchen Rental Company onderhoudsplan of een Full-Service onderhoudsplan van de fabrikant / importeur. Met een Full-Service onderhoudsplan is het streven om binnen 24 uur na melding de storing te verhelpen. In het Full-Service onderhoudsplan zitten alle onderdelen, arbeid en voorrijkosten inbegrepen waardoor u als ondernemer niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Het Full-Service onderhoudsplan zit niet standaard in de maandelijkse huurprijs inbegrepen, deze dient u optioneel te bestellen.