Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

Over ons

The Kitchen Rental Company richt zich op zowel de startende horecaondernemer als op de ‘doorgewinterde’ horecaondernemer met reeds jarenlange ervaring. Wij voorzien in de behoefte om tegen scherpe maandelijkse huurtarieven uw complete keuken en horeca inventaris bij ons te huren. Ook voor een upgrade of vervanging van een huidig apparaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uw voordeel? Geen tijdrovende gesprekken met uw bank of kredietverstrekker. Ook behoeft ons verhuur concept geen grote investeringen vooraf. U betaalt een vast bedrag per maand zonder verrassingen achteraf.


Ook wanneer u behoefte heeft aan het vrijmaken van werkkapitaal op zeer korte termijn bieden wij u graag de helpende hand. Zo is het mogelijk om een van u machines of zelfs de gehele inventaris aan ons te verkopen en voor een vast laag maandbedrag vervolgens te blijven gebruiken. Uw voordeel? Direct beschikking over werkkapitaal en overzichtelijke maandelijkse kosten.


Voor zowel nieuwe apparatuur als apparatuur klaar voor een tweede leven biedt The Kitchen Rental Company u oplossingen passend voor uw onderneming. Van een all-in huurovereenkomst inclusief onderhoud en spoedreparatie tot aan een passende occasion welke u zelf in uw onderhoudsprogramma opneemt, alles is mogelijk!