Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

Levering

Alle getoonde maand bedragen op onze webshop worden aangeboden onder de onderstaande condities;


·        De bestelde artikelen worden (indien u heeft gekozen voor de optie bezorgen), na ontvangst van uw betaling door middel van een pomp-, of steekwagen tot over de eerste drempel geleverd, mits mogelijk.


·        Wanneer u voor de optie kiest om zelf de apparatuur of materialen af te halen in ons magazijn te Amersfoort, dient u hiervoor een afspraak te maken. Deze kunt u zelf inplannen in tijdsvlakken van 2 uren. Er is bij afhalen de mogelijkheid tot gebruik van een heftruck, dit geschiedt echter op uw eigen risico.


KRC is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan door laden of lossen van de door u gehuurde goederen.

·        Wij verzenden de artikelen met een externe transporteur. Hiervoor wordt een bezorgafspraak gemaakt met u. Uiteraard wordt u tijdig op de hoogte gebracht van de geplande bezorg dag/tijdstip. Binnen 24 uur kunt u het tijdstip nog wijzigen, hierna is dit helaas niet meer mogelijk.


Alle producten worden afgeleverd op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur op het door u opgegeven afleveradres, tenzij anders overeengekomen met u. Leveringen op/aan Waddeneilanden zijn op aanvraag.


Denkt u eraan dat er op het afgesproken levertijdstip iemand op het bezorgadres aanwezig is. Indien de vervoerder op het eerste levermoment niemand op het bezorgadres aantreft, en niet volgens afspraak kan afleveren zijn wij genoodzaakt de transportkosten van het tweede transport in rekening te brengen bij u als ontvanger.


De transporteur zal de artikelen onuitgepakt leveren. Er worden geen verpakkingsmaterialen afgevoerd door de transporteur. In het bijzijn van de transporteur dient u de levering te inspecteren op juist- en compleetheid. Wanneer de levering akkoord wordt bevonden door u of uw gemachtigde, is reclamatie niet meer mogelijk. U ondertekend het proces-verbaal van levering in het bijzijn van de transporteur, en accepteert hiermee de levering en staat van het apparaat.


Mogelijke  BIJKOMENDE WERKZAAMHEDEN


The Kitchen Rental Company kan, indien gewenst, diverse werkzaamheden voor u (laten) uitvoeren. Hiervoor kunt u vooraf een offerte opvragen. Veel voorkomende werkzaamheden:

 

  • Inhuizen van het artikel exclusief verticaal transport
  • Verticaal transport
  • Uitpakken van het artikel
  • Afvoeren van verpakkingsmaterialen
  • Op hoogte stellen/ waterpas stellen
  • Poetsen van het geleverde artikel
  • Uithuizen gebruikt(e) artikel(en), exclusief verticaal transport
  • Afvoeren van gebruikt(e) artikel(en)
  • Milieuvriendelijk afvoeren en recyclen van uw oude (koel)meubel of apparaat