Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

Klantenservice

De medewerkers van The Kitchen Rental Company staan u graag telefonisch te woord of beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk per mail.  Ook voor hulp bij het kiezen van het juiste apparaat of andere vragen staan deze u graag bij. Bel ons op 033-2003090 of mail uw vraag naar info@kitchenrentalcompany.nl en wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen!


Ook voor het plannen van periodiek onderhoud of melden van eens storing staan wij graag voor u klaar. Bel of mailt u ons met uw vraag en er wordt zo snel als mogelijk contact met u opgenomen.


Opkopen van inventarissen


Naast het verhuren van nieuwe en gebruikte horeca-apparatuur en inventaris zijn wij ook graag uw partner bij het opkopen van de meest uiteenlopende horeca inventarissen tot en met bedrijfsrestaurants. Heeft u een apparaat of volledige keuken welke niet meer gebruikt wordt? Vul dan in ons contact formulier in met een korte beschrijving van de door u aangeboden materialen.


Wij nemen vervolgens contact met u op.  Indien u uw goederen en/of materialen verkoopt aan The Kitchen Rental Company zal een van de professionele ontruimingspartners contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de demontage en verwijdering van de materialen.