Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

BUDGET-LIJN

In onze BUDGET-lijn vindt u gebruikte horeca apparatuur welke u kunt huren voor een nog lager maandbedrag. Of u nu opzoek bent naar een convectie-oven of een vriescel, alles is te huur om uw horeca onderneming helemaal compleet in te kunnen richten.

Het huren van horeca-apparatuur is ook voor startende horecaondernemers interessant. Wanneer u start met ondernemen maakt u een inschatting van de bezettingen en daarmee de gewenste capaciteit. In de praktijk blijkt dan vaak dat de gewenste capaciteit toch te laag of te hoog is ingeschat. Wanneer dit zich voordoet kunt u al na de eerste huurtermijn kiezen voor een groter, kleiner of wellicht totaal ander apparaat. Hiermee kunt u flexibel inzetten op de altijd veranderende markt. Voordelen; rust en ruimte om te ondernemen, mogelijkheid tot wijzigen van apparatuur en overzichtelijke maandelijkse kosten zonder verrassingen achteraf.

Om de kosten per maand zo laag als mogelijk te houden voor u als ondernemer worden de apparaten volledig nagezien en indien van toepassing gekeurd voor aflevering op uw adres. Hierna neemt u de apparatuur in uw eigen onderhoudsplan mee en draagt, indien van toepassing, zelf zorg voor eventuele jaarlijkse keuringen. Wanneer u ervoor kiest om de apparatuur zelf te onderhouden zijn er geen bijkomende kosten.